Άγριο ξύλο μετά από σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα
Τρία άτομα επιτέθηκαν σε οδηγό με γροθιές και κλωτσιές σωριάζοντάς τον στο οδόστρωμα
Ένας εκκωφαντικός ήχος και φωνές αναστάτωσαν το κεντρικότερο σημείο της Ελευσίνας μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη 1:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thriassio.gr, όχημα επαγγελματικής χρήσης βγήκε αντικανονικά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από την οδό Δήμητρος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια επιβάτιδα τραυματίστηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο στη 1:30μμ. Επί τόπου κλήθηκε η τροχαία η οποία έσπευσε στο σημείο μετά από ελάχιστα λεπτά ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη των πραγμάτων.
Άγριο ξύλο
Κατά τη διάρκεια της λήψης καταθέσεων από τους εμπλεκόμενους στο τροχαίο, στο σημείο κατέφθασαν οικείοι της οδηγού του δεύτερου οχήματος και άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στον οδηγό που είχε την υπαιτιότητα, εξοργισμένοι από το συμβάν.
Τα πνεύματα ωστόσο οξύνθηκαν και μέσα σε δευτερόλεπτα 2-3 άτομα του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σωριάζοντάς τον στο οδόστρωμα με τους 2 αστυνομικούς που ήταν στο σημείο να μην μπορούν να τους συγκρατήσουν.
- Τραμπ: «Ντροπή» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τους δασμούς
- Πρώτες πληροφορίες για τα γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης που ετοιμάζει η OpenAI
- Deutsche Welle: Δημοσιογράφος της έχει συλληφθεί στην Τουρκία – Την απελευθέρωσή του ζητά η Γερμανία
- O Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Τουλάχιστον οι παίκτες μου δεν θα φύγουν τώρα»
- Σε ανάδοχες οικογένειες και δομές τα 8 αδελφάκια από το Βενιζέλειο νοσοκομείο
- Βίντεο ντοκουμέντο μετά τον ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες

