Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται βαριά «καμπάνα» για Μουρίνιο

Έρχεται βαριά «καμπάνα» για Μουρίνιο

Η συμπεριφορά του Μουρίνιο προς τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ στον τελικό του Europa League, βρίσκεται στο μικροσκόπιο από την UEFA και αναμένεται βαριά και παραδειγματική τιμωρία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Από τη μία το… σίριαλ της παραμονής του ή όχι στη Ρόμα, με τον ίδιο στέλνει μήνυμα παραμονής και από την άλλη η πολύ επιθετική συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ, κατά την ήττα της Ρόμα από τη Σεβίλλη στον τελικό του Europa League.

Ο Πορτογάλος κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τιμωρία 4 αγωνιστικών για τις προσβολές που απηύθυνε στον Άγγλο διαιτητή και τον Ιταλό πρόεδρο της επιτροπής διαιτητών της UEFA Ρομπέρτο Ροζέτι.

Και αν η ελάχιστη προβλεπόμενη ποινή για εξύβριση διαιτητών είναι οι δύο αγωνιστικές, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», η UEFA προτίθεται να τιμωρήσει τον Μουρίνιο ακόμα σκληρότερα για παραδειγματισμό. Η τελεσίδικη θα γνωστοποιηθεί αργότερα μέσα στον Ιούνιο, μετά από τους δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε Champions και Conference League αλλά και το Nations League Final Four, που θα σηματοδοτήσουν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πειθαρχική επιτροπή της UEFA εξετάζει ολόκληρη τη σεζόν της Ρόμα, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη, με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου προπονητή να μπαίνει στο μικροσκόπιο. Υπενθυμίζουμε πως ο πολυνίκης Πορτογάλος προπονητής τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την επίθεση στον τέταρτο διαιτητή Μάρκο Σέρα και την αποβολή του, στην ήττα της ομάδας του από την απειλούμενη με υποβιβασμό Κρεμονέζε (28/2).

Εν τω μεταξύ, η UEFA έκανε γνωστό ότι δεν θεωρεί αρνητική τη διαιτησία του Άντονιο Τέιλορ, ο οποίος θα είναι καλεσμένος του προέδρου Αλεξάντερ Τσέφεριν, μαζί με την οικογένειά του, για να παρευρεθεί στον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ, στις 10 Ιουνίου.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024