Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν κοιτάς κατάματα... τις πολιτικές σου και τα προβλήματα - Τα ιδιαίτερα stories του Τσίπρα

Όταν κοιτάς κατάματα… τις πολιτικές σου και τα προβλήματα – Τα ιδιαίτερα stories του Τσίπρα

Η συγκλονιστική συνάντηση με ανασφάλιστο που με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ χειρουργήθηκε. Η αποκαλυπτική συζήτηση με μαθήτρια και ο πόνος του πιτσιρικά με τα παγωτά... Και αφού δεν τους χάλασε το χατίρι και ανταποκρίθηκε στο «κ. Τσίπρα θα μας κάνετε ένα ''κόλλα πέντε;''» τους ανέβασε και στο fb

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε και μίλησε με πολλούς πολίτες, μεγάλους, νέους, πιτσιρίκια που μετράνε τα παγωτά που θα φάνε το καλοκαίρι κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στην Πιερία.

Τις ξεχωριστές στιγμές και ουσιαστικές συζητήσεις με πολίτες τις ανέβασε στο fb, θέτοντας όλα τα κρίσιμα θέματα στο τραπέζι, μέσα από τους ίδιους τους ανθρώπους που βιώνουν τα προβλήματα και τις ελλείψεις.

Ένας διαφορετικός τρόπος να απαντήσει στις κατηγορίες της ΝΔ περί αστήρικτης καταστροφολογίας, να εξηγήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το χειροπιαστό αποτέλεσμα των δεσμεύσεων του για τη ζωή των ανθρώπων, αλλά και να θυμίσει σημαντικές πολιτικές πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση στηρίζοντας τα στελέχη που επιμένουν «ακόμη και με μνημόνια και την τρόικα Κέρβερο κρατήσαμε την κοινωνία όρθια».

Μια συγκλονιστική συνάντηση

«Δεν είχα ασφάλιση, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και μου έδωσε», λέει ο πολίτης που συναντά τον Τσίπρα σε καφενείο. Η φωνή του σπάει και συνεχίζει «Είμαι με 70% αναπηρία, έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο ΑΧΕΠΑ χωρίς να πληρώσω ούτε 1 ευρώ, ενώ πριν πλήρωνα 80 ευρώ το μήνα για φάρμακα, τα οποία πολλές φορές δεν είχα να πληρώσω».

Ο Αλέξης Τσίπρας λυγίζει και αγκαλιάζοντας τον του λέει «να είμαστε δυνατοί, να παλεύουμε».

«Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες», αποκρίνεται ο ανασφάλιστος πολίτης, φανερά συγκινημένος.

Πόσο κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;

Στο προαύλιο… έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα

«Κοίταξτε που κάνουμε μάθημα, το κράνος εκεί δεν βρίσκεται τυχαία» του λένε μαθητές και καθηγητές με πικρό χιούμορ. Πιο μαχητική η μαθήτρια που τον πλησιάζει και αφού του αναγνωρίζει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ είχε βιβλία από την αρχή της χρονιάς, του περιγράφει με τρόπο γλαφυρό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης -άλλωστε έχει μάρτυρες τους συμμαθητές της που συμμετέχουν στην κουβέντα- την άθλια κατάσταση του σχολείου. Τον βάζει μάλιστα εμμέσως «μέσο» για να «έρθει η κυρία Κεραμέως να δουλέψει τρεις ώρες στο σχολείο που κάνουμε μάθημα, να δούμε αν θα αντέξει σε ετοιμόρροπο κτίριο, χωρίς τουαλέτες και θέρμανση.»

Κύριε Τσίπρα θα μας κάνετε ένα «κόλλα πέντε»;

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024