
Χριστίνα Σούζη: Σοβαρό τροχαίο για τη μετεωρολόγο – Ντελαπάρισε το αυτοκίνητό της στην Κηφισίας
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας είχε η μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη το απόγευμα της Τετάρτης.
Η γνωστή μετεωρολόγος βρισκόταν με το αυτοκίνητό της στο παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να αυτό να εκτραπεί και να αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα.
Εκτός από το αυτοκίνητο της κ. Σούζη, ακόμα ένα όχημα έχει υποστεί ζημιές .
Η μετεωρολόγος εγκλωβίστηκε μέσα στο ΙΧ και την βοήθησε να βγει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τυχαία βρισκόταν με το αυτοκίνητό του σε εκείνο του σημείο.
Η μετεωρολόγος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τις απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς όμως να έχει χτυπήσει σοβαρά.
- Κούβα: Αντιπροσωπεία των ΗΠΑ βρίσκεται στην Αβάνα με επικεφαλής τον διευθυντή της CIA
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι μόνη της»
- Γιατί βρέθηκε στο δικαστήριο η σοκολάτα Milka
- Στον τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Κύπρος – Η λίστα με τις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο
- Άναψαν τα αίματα στην Κίνα, όταν άνδρας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ επιχείρησε να μπει ένοπλος στον Ναό του Παραδείσου




