Καλύτερα στην υγεία της είναι η 36χρονη που δέχτηκε δεκάδες μαχαιριέςαπό τον σύντροφό της στην Κρήτη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη της κατάθεση ισχυρίστηκε ότι δεν προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους.
Όπως είπε η γυναίκα μιλώντας σε αστυνομικούς από την εντατική, κάθονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους όταν ξαφνικά ο σύντροφός της άρχισε να της επιτίθεται με μαχαίρι.
Τα πρώτα λόγια του 36χρονου
«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο 36χρονος που επιτέθηκε με δεκάδες μαχαιριές στη σύντροφό του και ο οποίος παραμένει φρουρούμενοςστο νοσοκομείο μέχρι να απολογηθεί.
Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Εκτός κινδύνου η 36χρονη
«Η κατάσταση της υγείας της 36χρονης είναι σταθερή, νοσηλεύεται ακόμα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, για προληπτικούς λόγους, σήμερα θα είναι σε θέση να την μεταφέρουν στην χειρουργική» λέει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης.
Η 36χρονη παραμένει στη εντατική του ΠΑΓΝΗ. Η κατάστασή της έχει βελτιωθεί, με τη μοναδική κάκωση που ανησυχεί τους γιατρούς να είναι εκείνη στον πνεύμονα και η οποία προκάλεσε τη μεγαλύτερη αιμορραγία.
«Φώναζε “βοήθεια” η κοπέλα» – «Ήταν αιμόφυρτη στην αυλή»
Οι κάτοικοι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά παραμένουν σοκαρισμένοι από την άγρια επίθεση του 36χρονου στη σύζυγό του.
Οι κηλίδες αίματος μαρτυρούν τα δεκάδες χτυπήματα σε πλάτη, θώρακα και πόδια αλλά και τις απελπισμένες προσπάθειες να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες.
«Μια κοπέλα φώναζε βοήθεια, βγήκαμε έξω 21.30, λέει καλέστε το ασθενοφόρο. Η κόρη μου πήρε τηλέφωνο το ασθενοφόρο, μπήκε μέσα ο πατέρας, λέει πάρε και την αστυνομία τηλέφωνο» περιγράφει κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο MEGA.
Ο πατέρας του 36χρονου φέρεται να ήταν κι εκείνος που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον γιο του ο οποίος, σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί και εν συνεχεία να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα.
«Είχε μαζευτεί αστυνομία ,ασθενοφόρο. Ήταν η γυναίκα αιμόφυρτη εδώ στην αυλή του διπλανού σπιτιού, δε μας αφήνανε να πλησιάσουμε πολύ κοντά».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων