Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μυστική η τοποθεσία του πριβέ πάρτι στη Μύκονο - «Άφθονο αλκοόλ και εμφανίσιμες γυναίκες»

Μυστική η τοποθεσία του πριβέ πάρτι στη Μύκονο – «Άφθονο αλκοόλ και εμφανίσιμες γυναίκες»

Πόσο κόστιζε η είσοδος στο ξέφρενο πάρτι που στήθηκε το Σάββατο σε βίλα της Μυκόνου

Μετά τις έρευνες για τα αυθαίρετα στη Μύκονο, το νησί των ανέμων μπαίνει ξανά στο στόχαστρων των Αρχών, αυτή τη φορά για τα παράνομα πριβέ πάρτι σε βίλες.

Τα ξημερώματα της Κυριακής στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που διέλυσε ένα πριβέ πάρτι 300 ατόμων σε βίλα της Μυκόνου. Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν αυτή που «έκαψε» τους διοργανωτές με αποτέλεσμα τη σύλληψη 10 ατόμων μετά την έφοδο της αστυνομίας παρουσία του Εισαγγελέα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας των Αθηνών, ο οποίος ήταν και ο βασικός διοργανωτής του παράνομου πάρτι.

Το dress code και η μυστική τοποθεσία

Όπως αναγράφεται και στην πρόσκληση, το dress code ήταν aerial techno ενώ για να εξασφαλίσει κάποιος την είσοδό του θα έπρεπε να στείλει προσωπικό μήνυμα στα social media.

Η τοποθεσία ήταν μυστική. Κανείς δεν την γνώριζε μέχρι τις 20.08 το απόγευμα, όταν και εστάλησαν μαζικά SMS με τη διεύθυνση της μισθωμένης βίλας, μόνο σε όσους είχαν λάβει πρόσκληση.

Μια ανώνυμη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου έκανε λόγο για μια βίλα στην περιοχή Φανάρι που θα μετατρεπόταν σε «κλαμπ» για ένα βράδυ.

«Άφθονο αλκοόλ και εμφανίσιμες γυναίκες»

Και πράγματι, η διοργάνωση ήταν άκρως επαγγελματική. Από δυνατή μουσική με ενισχυτές, φωτορυθμικά, σερβιτόρους και μπάρτεντερς, μέχρι και βραχιολάκι εισόδου με το διακριτικό σήμα του πάρτι, την πεταλούδα, το οποίο για να το φορέσει κάποιος στο καρπό του θα έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Μετά τις 00.00 τα μεσάνυχτα φτάσαμε στον χώρο, πληρώνοντας την είσοδο των 100 ευρώ έκαστος. Στο πάρτι υπήρχε άφθονο αλκοόλ, πολλές εμφανίσιμες γυναίκες, πιθανόν εκδιδόμενες, αν και δεν έχουμε κάποια απόδειξη γι’ αυτό» λέει θαμώνας του πάρτι.

«Είναι όλα μαύρα και τα κέρδη είναι πολύ μεγάλα. Δεν είναι πάρτι με 5 φίλους που είναι θεμιτό. Λειτουργούν σαν κέντρα διασκέδασης» λέει ο πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρήσεων του νησιού, Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Πώς στήθηκε η έφοδος της ΕΛΑΣ

Υπό την επίβλεψη του εισαγγελέα εφετών, Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου, στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 40 αστυνομικοί και οι οποίοι δεν γνώριζαν την ακριβή τοποθεσία που θα δράσουν μέχρι να φτάσουν μια ανάσα από τη βίλα, μια εντολή που ήρθε από τα χείλη του εισαγγελέα ώστε να μην υπάρξει διαρροή λίγο πριν την έφοδο.

«Κανείς δεν ήξερε πέραν του εισαγγελέα την τοποθεσία για παν ενδεχόμενο για να μην ενημερώσει τους ιθύνοντες».

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, όλοι κατάλαβαν πως το πάρτι τελείωσε. Η μουσική έκλεισε, τα φώτα άναψαν και συνολικά 10 άτομα, διοργανωτές και εργαζόμενοι, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Σε διάφορα σημεία της βίλας εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

«Το νησί χρειάζεται οριοθέτηση, είμαστε ένα party island, πρέπει να υπάρχουν και τα πάρτι αλλά χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλον», λένε επιχειρηματίες.

Νέα λουκέτα σε μαγαζιά

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν σταματούν στις βίλες του νησιού. Ακόμα δύο περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισε η ΑΑΔΕ στη Μύκονο, σφραγίζοντας ένα strip club και ένα καφέ εστιατόριο.

Το νυχτερινό κέντρο δεν είχε κόψει περίπου 266 αποδείξεις καθαρής αξίας 15.000 ευρώ, ενώ το καφέ εστιατόριο δεν είχε διαβιβάσει 141 αποδείξεις καθαρής αξίας 2.750 ευρώ.

«Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεφύγει, αλλά αυτό δε συμβαίνει μόνο στη Μύκονο. Οι τιμές έχουν ξεφύγει και δεν ανταποκρίνονται στις παροχές».

Όλα αυτά συμβαίνουν μια εποχή που η τουριστική κίνηση στο νησί των ανέμων εμφανίζει ανησυχητική πτώση με έως και -20% στον τζίρο των επιχειρήσεων.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024