
Αφροδίτη Γραμμέλη: Στο νοσοκομείο μετά την λιποθυμία on air
Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Λιποθυμικό επεισόδιο είχε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας», σοκάροντας τόσο τους συνεργάτες της, όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την εκπομπή.
Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να περάσει από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο.
Η δημοσιογράφος συζητούσε με το υπόλοιπο πάνελ, όταν ξαφνικά διέκοψε, για να ενημερώσει τους συναδέλφους της, πως δεν αισθάνεται καλά.
«Παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά» πρόλαβε να πει προτού χάσει τις αισθήσεις της και πέσει με το κεφάλι στο τραπέζι. Οι συνεργάτες έσπευσαν να την βοηθήσουν, με την Φαίη Σκορδά να περνά γρήγορα στη στήλη της μαγειρικής.
Δείτε το βίντεο
Λίγες ώρες αργότερα η δημοσιογράφος, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας της, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε πως νιώθει καλύτερα.
Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στην ανάρτησή της: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, νιώθω καλύτερα. Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ. Οι γιατροί και το προσωπικό εδώ είναι υπέροχοι. Να είμαστε όλοι καλά».
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι



