Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Γραμμέλη: Στο νοσοκομείο μετά την λιποθυμία on air

Αφροδίτη Γραμμέλη: Στο νοσοκομείο μετά την λιποθυμία on air

Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας», σοκάροντας τόσο τους συνεργάτες της, όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την εκπομπή.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να περάσει από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο.

Η δημοσιογράφος συζητούσε με το υπόλοιπο πάνελ, όταν ξαφνικά διέκοψε, για να ενημερώσει τους συναδέλφους της, πως δεν αισθάνεται καλά.

«Παιδιά δεν νιώθω πολύ καλά» πρόλαβε να πει προτού χάσει τις αισθήσεις της και πέσει με το κεφάλι στο τραπέζι. Οι συνεργάτες έσπευσαν να την βοηθήσουν, με την Φαίη Σκορδά να περνά γρήγορα στη στήλη της μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο

Λίγες ώρες αργότερα η δημοσιογράφος, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας της, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε πως νιώθει καλύτερα.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στην ανάρτησή της: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, νιώθω καλύτερα. Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ. Οι γιατροί και το προσωπικό εδώ είναι υπέροχοι. Να είμαστε όλοι καλά».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024