Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
VW Tiguan: Οι δύο όψεις μιας μελλοντικής περιπέτειας

VW Tiguan: Οι δύο όψεις μιας μελλοντικής περιπέτειας

Η νέα γενιά του γερμανικού SUV θα περιλαμβάνει δύο σκέλη ένα συμβατικό που θα εμπλουτιστεί με υβριδική τεχνολογία και ένα αμιγώς ηλεκτρικό που θα ακολουθήσει σε μεταγενέστερο χρόνο

Φωτογραφίες: Automedia

Έχοντας προσφάτως παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του Touareg, η γερμανική φίρμα εστιάζει στην εξέλιξη του Tiguan το οποίο αναμένεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά του εντός του 2024.

Μια κρίσιμη παράμετρος που αφορά την νέα γενιά του Tiguan είναι ότι θα έχει δύο «σκέλη» ένα συμβατικό που θα εφοδιάζεται με ισχυρότερους κινητήρες εσωτερικής καύσης επικουρούμενους από υβριδική τεχνολογία σε διάφορες μορφές (mild hybrid και plug-in hybrid) αλλά και ένα αμιγώς ηλεκτρικό το οποίο θα ακολουθήσει το 2025 και θα έχει ως αφετηρία μια διαφορετική αρχιτεκτονική, την MEB Plus η οποία θα φιλοξενεί αποκλειστικά ηλεκτρικά σύνολα.

Στο προκείμενο, οι συγκεκριμένες λήψεις του φωτογραφικού φακού αφορούν την έκδοση με κινητήρες εσωτερικής καύσης στην απλή και στην R-Line παραλλαγή του μοντέλου με φόντο το γνώριμο περιβάλλον του Nurburgring.

Οι αλλαγές στην όψη και στο πίσω τμήμα είναι ήδη ορατές και ακολουθούν την γνώριμη εξελικτική τακτική της VW με τις περισσότερες αλλαγές να αφορούν το εσωτερικό αλλά και την αθέατη πλευρά του γερμανικού μοντέλου.

Ξεκινώντας από το εσωτερικό, βάσει προηγούμενων λήψεων στο κέντρο του ταμπλό αναμένεται να πάρει θέση μια μεγαλύτερη και πιο προηγμένη οθόνη αφής για το infotainment η οποία αυτονόητα θα υπακούσει στις νεότερες ψηφιακές εξελίξεις της VW, επιφυλάσσοντας βελτιωμένη χρηστικότητα σε συνδυασμό με περισσότερες δυνατότητες και εφαρμογές. Θα συνδυάζεται με ένα επίσης βελτιωμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, την γκάμα θα στελεχώσει το γνωστό μείγμα κινητήρων βενζίνης και diesel 1,5 και 2,0 λίτρων αν και σε βελτιωμένες εκδοχές και σε συνδυασμό με ήπια υβριδική όσο και plug-in υβριδική τεχνολογία που θα βελτιώσουν τόσο τις επιδόσεις όσο και την εξοικονόμηση καυσίμου.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024