Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Λοκρίδας όταν ένα ΙΧ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στον τοίχο σπιτιού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamianow, το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας που είχε μέσα και τα δύο του παιδιά, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα χτύπησε στον τοίχο οικίας .
Από την μεγάλη ταχύτητα που φέρεται να είχε αναπτύξει ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προκύψει το τροχαίο.
Στο σημείο βρέθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και η αστυνομία προκειμένου να διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αιτία του συμβάντος.
« Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε καθημερινά εδώ στην Αγία Παρασκευή τόσο από την ταχύτητα που αναπτύσσουν τα οχήματα αλλά και από τα φορτηγά κάτι πρέπει να γίνει.
Τις περισσότερες φορές αναπτύσσονται ταχύτητες άνω των 100χλμ.
Στο παρελθόν έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις συγχωριανοί μας που προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο και παρασύρθηκαν. Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή…» έλεγε κάτοικος της περιοχής στο lamianow.gr
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας