
«Μποταφόγκο για Μπερνάρ»
Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν η «Φογκάο» θέλει τον άσο του Παναθηναϊκού.
O Mπερνάρ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το 2024, αλλά στη Βραζιλία επαναφέρουν το θέμα επιστροφής του.
Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ η Μποταφόγκο είναι εκείνη που θέλει τον άσο του «τριφυλλιού».
Όπως αναφέρει η «Γκλόμπο» του Ρίο Ντε Ζανεϊρο:
«Σε ηλικία 30 ετών, ο Μπερνάρ, ο οποίος έγινε γνωστός στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο για τις μεγάλες του εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο, κερδίζει πόντους για μεταγραφή στην Μποταφόγκο.
Ο κόσμος της “Φογκάο” αρχικά δεν ήταν και τόσο θετικός, αλλά όσο κυλούν οι ημέρες το σενάριο επιστροφής του γίνεται σοβαρό.
Ο Μπερνάρ έχει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και πριν από λίγους μήνες, αν και είχε κρούσεις από βραζιλιάνικες ομάδες επέλεξε να μείνει στην Ευρώπη.
Στη Βραζιλία, εκτός από την Ατλέτικο Μινεϊρο, ο Μπερνάρ έγινε γνωστός και για το πέρασμά του από την εθνική Βραζιλίας, για την οποία έπαιξε ακόμη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.
Σε συλλόγους, εκτός από την Ατλέτικο, έπαιξε στη Σαχτάρ Ντόνεστκ από την Ουκρανία, στην Έβερτον από την Αγγλία και στην Αλ Σάρτζα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».
Για τον Παναθηναϊκό πάντως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης αυτή την στιγμή.
Ο Μπερνάρ παίζει και δεκάρι και πλάγιος χαφ και ήταν από τους καλύτερους τη χρονιά που πέρασε για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
- Ο Ρούτε ανέλαβε να φέρει σε πέρας το 5% του ΝΑΤΟ – Ζητά από τις αμυντικές βιομηχανίες να αυξήσουν την παραγωγή
- Ο Αλέξης Τσίπρας στο Unmute Now Athens – «Κάτι νέο ξεκινά, η νέα γενιά σπάει τη σιωπή της»
- Τύρναβος; Φωτιά σε ελαιόδεντρα στη Ροδιά
- ΗΠΑ: Πολεμικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα την ώρα αεροπορικής επίδειξης στο Αϊντάχο
- Χάος και διακοπή στο Ναντ – Τουλούζ: Επεισόδια και εισβολή οπαδών των «καναρινιών» στον αγωνιστικό χώρο (vid)
- Ιράν: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Γκαλιμπάφ ορίστηκε και ειδικός απεσταλμένος για τις σχέσεις με την Κίνα






