Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει ο ισχυρός αντίπαλος της ΝΔ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει ο ισχυρός αντίπαλος της ΝΔ

Την περιοδεία του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου συνεχίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στη Ρόδο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μίλησε στους ψηφοφόρους του κόμματος, τονίζοντας ότι το κόμμα θα ξαναγίνει η ισχυρή αντιπολίτευση.

Δείτε την ομιλία:

Όπως σημείωσε στο ξεκίνημα της ομιλίας του, το ΠΑΣΟΚ σε λίγα χρόνια θα είναι ξανά ο ισχυρός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας και η πραγματική εναλλακτική προοδευτική παράταξη που χρειάζεται η χώρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομιλίας του στην οικονομία και τους μισθούς, υπογραμμίζοντας ότι οι μισθοί αυξάνονται μόνο ονομαστικά και πως τα εισοδήματα θα μειωθούν το 2023.

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι στην Πορτογαλία -που είχε αντίστοιχα δεδομένα με την Ελλάδα, τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά.

«Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου σε μια κυβέρνηση λαϊκιστών με γραβάτες, που περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τα πραγματικά προβλήματά του, αυξάνοντας καθημερινά τις ανισότητες εις βάρος της μεσαίας τάξης» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Η διαμάχη για τους φόρους

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε και στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας για τους φόρους, τονίζοντας ότι η ΝΔ υπηρετεί τους λίγους εις βάρους των πολλών.

Παράλληλα, εξήγησε ότι η φορολόγηση που ζητά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αφορά στα μερίσματα και όχι στα κέρδη των επιχειρήσεων, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων. «Η αγωνία τους δεν είναι η μεσαία τάξη, αλλά οι ελάχιστοι που τους στηρίζουν» συμπλήρωσε.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε πυρά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι άλλαξε τη στάση του για τη φορολόγηση των υπερκερδών και των μερισμάτων. «Αποδεικνύεται περίτρανα ποιοι έχουν σταθερές θέσεις και ποιοι είναι οι χορηγοί της Νέας Δημοκρατίας και είναι οι υπεύθυνοι που πήρε 40% ο κ. Μητσοτάκης» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο γνήσιος αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας, εξηγώντας τις θέσεις του κόμματός τους για αλλαγές στο ΦΠΑ, στο αφορολόγητο των γονικών παροχών και τη μείωση των έμμεσων φόρων.

«Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ θα τους βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, γιατί λέμε τα πράγματα με το όνομά τους» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024