Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν σήμερα, Κυριακή 4 Ιουνίου, Λούκας Γιώρκας και Βασιλική Σαλαμπάση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο και έχει καταφέρει να κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν, σε λίγες ώρες ντύνεται γαμπρός, δίπλα στην 28χρονη δικηγόρο που κατάγεται από το Διδυμότειχο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, στο χωριό Αραδίππου.

«Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν», αναφέρει χαρακτηριστικά το προσκλητήριο του ζευγαριού, που δημοσιεύει το Like.com.cy.

Δείτε το παρακάτω

Η πρόταση γάμου

Πριν λίγες ημέρες ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μέλλουσα σύζυγό του, τον επερχόμενο γάμο τους και απάντησε με «χιούμορ» για την πρόταση γάμου που έκανε.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό», δήλωσε χαμογελώντας ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρήσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».