Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ο γιος μου έπαθε σοκ, αηδίασε»: Οργισμένη η μητέρα του 12χρονου που έλαβε άσεμνο βίντεο από ιερέα

«Ο γιος μου έπαθε σοκ, αηδίασε»: Οργισμένη η μητέρα του 12χρονου που έλαβε άσεμνο βίντεο από ιερέα

«Ήθελα να στείλω αλλού το βίντεο» φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας

Σε κατάσταση σοκ πήγε το 12χρονο αγόρι στο οποίο ένας ιερέας στο Ναύπλιο έστειλε άσεμνο βίντεο, όπως λέει η μητέρα του. Το παιδί έδειξε το βίντεο στη μητέρα του η οποία έτρεξε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας και έτσι συνελήφθη ο ιερέας.

«Στάλθηκε στο γιο μου εχθές το απόγευμα ένα πάρα πολύ άσχημο βίντεο. Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει “πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;”. Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα» είπε η μητέρα του 12χρονου στο MEGA.

Ο Αρχιμανδρίτης ήταν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας και είχε συχνά επαφές με το παιδί και τη μητέρα του.

«Παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις έτσι. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως» συμπλήρωσε η μητέρα του παιδιού.

«Ήθελα να στείλω αλλού το βίντεο»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο.

«Ήθελα να στείλω το μήνυμα σε ένα άλλο άτομο που είχε το ίδιο όνομα με τον 12χρονο. Χωρίς να προσέξω πάτησα αποστολή» φέρεται να δήλωσε.

Τέθηκε σε αργία ο ιερέας

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για την υπόθεση του ιερέα, γνωστοποιώντας ότι τέθηκε σε αργία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η `Ιερά Μητρόπολις «Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».

Η αστυνομία κατάσχεσε τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερέα, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να πέσει περαιτέρω φως στην υπόθεση.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024