
Κάρπαθος: Ξύπνησε από το κώμα ο 11χρονος που χτύπησε πέφτοντας με το ποδήλατό του
«Ο Θεός μας άκουσε και έκανε το θαύμα του» λέει η μητέρα του 11χρονου.
Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του 11χρονου από την Κάρπαθο, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε κώμα στη ΜΕΘ, μετά από πτώση από το ποδήλατό του.
Όπως αναφέρουν τα karpathiakanea.gr, η μητέρα του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το παιδί, στα social media: «Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις προσευχές, ο Θεός μάς άκουσε και έκανε το θαύμα του! Ο Μανώλης ξύπνησε και είναι καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου που έδωσαν τεράστια μάχη για το παιδί μου. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, να σας έχει ο Θεός πάντα καλά».
Υπενθυμίζεται ότι το παιδί αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου όπου διασωληνώθηκε, εκεί του χορηγήθηκε καταστολή και στη συνέχεια έγινε αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ.
- Μπαλωθιές με βαρύ οπλισμό από τη Μαφία των Χανίων: Πώς διαφήμιζαν όπλα στα social media
- Eurostat: Πρωταθλητές στη μείωση εισοδήματος, ουραγοί στις επενδύσεις τα ελληνικά νοικοκυριά
- Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορίνθου: Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης – Είχαν προηγηθεί εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης
- Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Η Ναϊμέγκεν απέκτησε τον Τάντιτς
- ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλία για παρατηρητήριο τιμών των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων – «Οργανώνει αυτό που δεν κάνει η κυβέρνηση»
- Ο Έλον Μασκ είναι πρωτοπόρος της ΑΙ, πολύ πλούσιος και πολύ ισχυρός – Πρέπει να τον φοβόμαστε;




