
ΑΕΚ: Στην Ολλανδία η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν
Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ, που θα γίνει και φέτος στην Ολλανδία, καθώς και η ημερομηνία της πρώτης συνάντησης στα Σπάτα.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αναμένεται να συγκεντρωθούν στα Σπάτα στις 24-25 Ιουνίου για τις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στις 27 Ιουνίου, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου εκεί θα γίνει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας.
Η προετοιμασία θα γίνει στο Μπουργκ Χααμστέντε, το προπονητικό κέντρο όπου έκανε προετοιμασία και τον χειμώνα, στην διακοπή για το Μουντιάλ. Το συγκεκριμένο κέντρο διαθέτει δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα και ένα μικρό, κυρίως για προπόνηση τερματοφυλάκων και ειδικές ασκήσεις.
Στα της διαμονής, η ΑΕΚ θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel Ter Duin και θα επιστρέψει το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου. Στο διάστημα αυτό θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, ενώ με την επιστροφή της στην Αθήνα να «κλείσει» επιπλέον αγώνες.
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του


