Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (1/6) -υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Επταλόφου και Προποντίδος στον Βύρωνα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν και εθελοντές πυροσβέστες.
Η φωτιά φαίνεται να έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο το οποίο καίγεται ολοσχερώς.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους, ενώ, δεν κινδυνεύουν παρακείμενα σπίτια.
#Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Επταλόφου και Προποντίδος στον Βύρωνα Αττικής. Επιχειρούν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).