Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια ικανοποιητική προσπάθεια στο Βελιγράδι και την έδρα της Νόβι Μπέογραντ, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 13-11, με τους Σέρβους δίκαια να παίρνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final 8.

Οι ερυθρόλευκοι, που πήγαν στο τουρνουά με πρόβλημα στον φουτνταριστό αφού ο Χριστόδουλος Κολόμβος είναι εκτός δράσης λόγω χειρουργείου στο χέρι και μοναδικός κλασικός φουνταριστός του ρόστερ ήταν ο Μουρίκης. Αυτό σε συνδυασμό με τα τραγικά ποσοστά σε παίκτη παραπάνω (3/16), περιόρισαν τις πιθανότητες.

Από την άλλη ο Φερνάντες έκανε πολύ καλό ματς κάτω από τα γκολπόστ των Σέρβων και ο Γρανάδος με 5 γκολ ήταν η αιχμή του δόρατος για την Μπέογκραντ που πανηγύρισε μπροστά στον κόσμο της την πρόκριση.

Νόβι Μπέογκραντ (Ζίβκο Γκότσιτς): Φιλίποβιτς, Στρ. Ράσοβιτς, Μαρτίνοβιτς, Γρανάδος 5, Βούτσινιτς 1, Πιγέτλοβιτς 1, Ντράσοβιτς 2, Γιάκσιτς, Πέρκοβιτς 1, Βλαχόπουλος 2, Σκουμπάκης, Β. Ράσοβιτς 1, Φερνάντεζ.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Δήμου, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.