
Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: Η απόφαση του Σαββίδη και η «συμφωνία» για 7 μεταγραφές
Ημέρες εξελίξεων επίκεινται στον «δικέφαλο του Βορρά».
Ήμερες εξελίξεων είναι αυτές που έρχονται στον ΠΑΟΚ. Χθες είχαμε τρεις αποχωρήσεις με τους Κούρτιτς, Ολιβέιρα και Κεντζιόρα να αποτελούν παρελθόν και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μαζί με τον Ζοσέ Μπότο να έχουν συμφωνήσει για τις προσθήκες του καλοκαιριού.
Αυτές θα είναι γύρω στις 7, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στην απόκτηση ενός επιθετικού ενός κεντρικού χαφ και ενός εξτρέμ που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι το μπάτζετ που θα διατεθεί για τις προσθήκες αυτές με τους Λουτσέσκου και Μπότο να αναμένουν συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος μέχρι τουλάχιστον και χθες δεν είχε έρθει σε επαφή μαζί τους.
Το δεδομένο πάντως για τον «δικέφαλο του Βορρά» και αρκετά σημαντικό είναι πως όπως δήλωσε και σε ρουμάνικο Μέσο ενημέρωσης ο Λουτσέσκου, δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» αφού έχει συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει. Οπότε και θα ρυθμίσει μαζί με το επιτελείο του τα θέματα με τους κύριους στόχους για τους οποίους θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ.
- Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αυτό το ποσό θα πάρει ο Μόντριτς για τον έναν χρόνο στη Μίλαν
- Γερμανία: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο καγκελάριος Μερτς – «Έπονται περαιτέρω αλλαγές»
- Καρυστιανού: Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής – Όποτε γίνουν εκλογές είμαστε πανέτοιμοι
- Δασμοί 2.0: Αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου από τον Τραμπ – Ποιες χώρες μπήκαν στο στόχαστρο, οι αντιδράσεις
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει τον εσωτερικό του Σκρουτζ στο νέο τρέιλερ του «Ebenezer»

