Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοινωνία Ώρα MEGA: Κατάθεση ψυχής από τον ρεπόρτερ Δημήτρη Λάππα στον αέρα - Η περιπέτεια με την υγεία του

Κοινωνία Ώρα MEGA: Κατάθεση ψυχής από τον ρεπόρτερ Δημήτρη Λάππα στον αέρα – Η περιπέτεια με την υγεία του

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Λάππα για το πρόβλημα υγείας που είχε

Ο ρεπόρτερ Δημήτρης Λάππας, αιφνιδίασε «on air» σήμερα το πρωί, τους συντελεστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» καθώς εξομολογήθηκε ότι πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του τον τελευταίο μήνα, αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις που πήρε χθες, βγήκαν “καθαρές”.

Ο ρεπόρτερ του Mega, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ιωάννα Κρομμύδα –ήταν οι μόνοι που το γνώριζαν- για τη στήριξή τους.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ιωάννα Κρομμύδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω τους άλλους συναδέλφους. Εδώ και ένα μήνα περίπου, πέρασα ένα “λούκι”. Ήταν ένα θέμα υγείας που το έψαχνα και υπήρχε το ενδεχόμενο, έπαιζε στο 50% να είναι κακοήθεια. Οι μόνοι που το ήξεραν, αφήνω την οικογένεια, ήταν ο Ιορδάνης και η Ιωάννα», είπε ο δημοσιογράφος.

«Είχα ανάγκη να το πω αυτό»

«Μου έχει μείνει το μήνυμα που μου έστειλε ο Ιορδάνης, “αδερφέ, ότι και να συμβαίνει, είμαι στο πλάι σου, πες το μου, μην το κρατήσεις μόνο σου για τον εαυτό σου”. Είναι από τις ανθρώπινες στιγμές. Χθες πήρα την απάντηση, “καθαρός”… Και γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τον Ιορδάνη και την Ανθή και όλους εσάς… Με συγκίνησε ο Χασαπόπουλος που τρωγόμαστε κάθε μέρα. Είχα ανάγκη να το πω αυτό», είπε ο Δημήτρης Λάππας.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, έντονα φορτισμένος, απάντησε: «Δημήτρη, αυτά δεν χρειάζονται… Είμαστε μια ομάδα εδώ και ο ένας στηρίζει τον άλλον και πηγαίνουμε χέρι χέρι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024