Συναγερμός έχει σημάνει για δυο νέους που χάθηκανστη θαλάσσια περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου στην Κρήτη.
Πρόκειται, σύμφωνα με το flashnews.gr, για έναν 23χρονο ημεδαπό και έναν 26χρονο αλλοδαπό που επέβαιναν σε φουσκωτό.
Για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, με τη συμμετοχή δύο πλωτών σκαφών καθώς και χερσαίων μέσω του Λιμενικού Σώματος.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)