Δύο τροχαία με θανατηφόρα παράσυρση πεζών στην Αττική
Τα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν σε Κερατσίνι και Κολωνό.
Δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, με παράσυρση πεζών, συνέβησαν στην Αττική, με διαφορά περίπου μίας ώρας, το βράδυ της Τρίτης.
Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε 79χρονη στο Κερατσίνι.
Συνελήφθησαν οι οδηγοί
Η γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο Δημοκρατίας από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με συνέπεια να αφήσει επιτόπου την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Στις 22:40, ένας άνδρας προσπάθησε να διασχίσει την οδό Λένορμαν στον Κολωνό, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Αμφότεροι οι οδηγοί που ενεπλάκησαν στα τροχαία δυστυχήματα συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ, αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442