
Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ φαβορί για τον πάγκο της Νάπολι
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παρτενοπέι.
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Νάπολι, μετά την κόντρα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να εμφανίζουν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας!
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι προσέγγισε τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Πόρτο και του έκανε πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.
Οι δύο πλευρές μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, για να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει συμφωνία, χωρίς όμως ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντε Λαουρέντις σε συνέντευξή του στην RAI είχε δηλώσει ότι βασικό προαπαιτούμενο για να επιλέξει τον επόμενο προπονητή είναι η εφαρμογή του 4-3-3, το οποίο έχουν υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια οι Παρτενοπέι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από τον Σέρτζι Κονσεϊσάο, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι υποψήφιοι για τον πάγκο της Νάπολι είναι επίσης οι Τιάγκο Μότα και Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός, όμως, προτιμάει την Αγγλία και είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι να «αδειάσει» κάποια θέση στην Premier League.
- Στις «εξωγενείς αναταράξεις» ρίχνει εκ νέου την ακρίβεια στα καύσιμα ο Μητσοτάκης
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)

