Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ενόχλησα ορισμένους»  - Επιμένει στην εκδοχή του ο καρδιοχειρουργός που καταγγέλλεται για τους θανάτους παιδιών

«Ενόχλησα ορισμένους» – Επιμένει στην εκδοχή του ο καρδιοχειρουργός που καταγγέλλεται για τους θανάτους παιδιών

Ο γιατρός έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες με τη βοήθεια των δικηγόρων του

«Χειρουργούσα αφιλοκερδώς» λέει ο 63χρονος παιδοκαρδιοχειρουργός οποίος όπως καταγγέλλεται ευθύνεται για τους θανάτους 15 παιδιών σε δύο νοσοκομεία της Αττικής, τα οποία χειρούργησε ο ίδιος.

Ο παιδοκαρδιοχειρουργός τον οποίο καταγγέλλουν οι γονείς, είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο κι έχει δημιουργήσει μάλιστα ίδρυμα με ανθρωπιστικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος.

Μιλώντας στο MEGA και στο Live News ο ίδιος αναφέρει ότι όλα τα ονόματα όσων παιδιών χειρούργησε είναι στο Παίδων, προσθέτοντας ότι ενόχλησα ορισμένους.  «Αυτοί οι άνθρωποι που είχαν τη φήμη και τη δόξα στο παρελθόν, ανακάλυψαν ότι με την προσφορά μου αυτά που κάνανε δεν είχαν καμιά αξία. Γιατί δούλεψαν για την τσέπη τους. Όχι για την κοινωνική προσφορά», τόνισε ο ίδιος.

Στην ερώτηση αν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ των επεμβάσεων που έκανε και της ΜΚΟ που ο ίδιος είχε δημιουργήσει, με την πιθανή μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών, ο ίδιος απαντά:

«Όχι. Σας λέω αυτά τα περιστατικά που περνάνε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα, το κόστος είναι μηδέν. Το ίδρυμα καλύπτει τα έξοδα. Πληρώνει ένα πακέτο στο νοσοκομείο στο οποίο χειρουργούνταν αυτά τα περιστατικά. Όλα τα περιστατικά, δε θα τα κρύψω, δεν έχω αυτήν τη νοοτροπία.

»Είναι ξεκάθαρα. Να βγάλουμε τους ιατρικούς φακέλους, να βγει μια (ιατρική) επιτροπή και να δουν τα 15 περιστατικά πού τα βρήκανε. Αυτά όλα τα έχουμε στείλει στο υπουργείο Υγείας».

Ο γιατρός έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες με τη βοήθεια των δικηγόρων του. Από χθες το απόγευμα έχει επικοινωνήσει με τον Εισαγγελέα ώστε να του δώσει όσα έγγραφα χρειάζεται.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024