Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κάτω από τις ακτίνες του παριζιάνικου ήλιου ο El Greco κυνηγάει το όνειρο»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κάτω από τις ακτίνες του παριζιάνικου ήλιου ο El Greco κυνηγάει το όνειρο»

Με... ποιητική διάθεση δείχνει να μπαίνει στον δεύτερο γύρο του γαλλικού Grand Slam ο Έλληνας τενίστας

Ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Γαλλία για το Grand Slam του Γαλλικού Όπεν που θα διεξαχθεί στο Stade Roland Garros.

O ίδιος προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις, μετά την πρόκρισή του επί του Τσέχου τενίστα, Γίρι Βέσελι, με τον οποίο αναμετρήθηκε χθες, Κυριακή (28/5).

Σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ανάρτηση με έναν ιδιαίτερα ποιητικό χαρακτήρα, στην οποία μάλιστα αποκαλεί τον εαυτό του «El Greco», όπως συνηθίζουν να τον αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Η σχετική ανάρτηση:

«Κάτω από τις ακτίνες του παριζιάνικου ήλιου, o El Greco (σ.σ. ο Έλληνας) στο Chartier (σ.σ. ένα από τα κορτ του Roland Garros) κυνηγάει το όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

«Ο Γίρι είναι εκπληκτικός παίκτης»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 σετ τον Γίρι Βέσελι.

Μετά το παιχνίδι ο 24χρονος τενίστας μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον αντίπαλό του και στάθηκε στο γεγονός ότι του έβαλε πολύ δύσκολα.

Όσα είπε ο Τσιτσιπάς:

Για το εάν απόλαυσε τον αγώνα όπως και το κοινό: «Δεν είναι και τόσο απολαυστικό όχι. Είναι πολύ αγχωτικό, αλλά δεν έγινε αυτό σήμερα. Είπα στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 5ο σετ αυτό το ματς!»

Για τη νίκη του: «Ο Γίρι είναι εκπληκτικός παίκτης, νομίζω πως δεν ακούγεται αρκετά αυτό. Έχει κερδίσει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες και είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, το απέδειξε αυτό και σήμερα. Θέλω να τον συγχαρώ για την εκπληκτική προσπάθεια που έκανε σήμερα. Μου έβαλε δύσκολα σήμερα και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για μένα».

Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι του για να φτάσει στη νίκη: «Απλά πήγαινε στην μπάλα, αυτό έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου. Ένιωσα πως υπήρξαν στιγμές που δεν πήγαινα στην μπάλα, περίμενα να έρθει εκείνη σε μένα, οπότε όταν πήρα το ρίσκο άλλαξε το παιχνίδι και τελικά κέρδισα τον αγώνα».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε Κυριακή και όχι Δευτέρα κι αν αυτό αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό του: «Δεν κάνει διαφορά, θα έχω περισσότερο καιρό να απολαύσω κόκκινο κρασί».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024