
Αγρίνιο: Του επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα σε καφετέρια – Στο νοσοκομείο 50χρονος
Ένας 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε χέρι, πλευρά και πνεύμονα μετά από επίθεση με μαχαίρι
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας άνδρας περίπου 50 ετών σε καφετέρια στο Αγρίνιο, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, προηγήθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο άνδρες και στη συνέχεια ο ένας κατάφερε τουλάχιστον δύο μαχαιριές στον άλλον.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Αγρινίου με τραύματα στο χέρι, στα πλευρά και στον πνεύμονα.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε μία από τις καφετέριες της πλατείας 28ης Οκτωβρίου και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, σόκαρε τους περαστικούς και τους περιοίκους.
Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις



