Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτσας: «Θα έχουμε κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν θα υπάρξουν τρίτες κάλπες»

Πέτσας: «Θα έχουμε κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν θα υπάρξουν τρίτες κάλπες»

«Βλέπω ότι υπάρχει ζήτημα αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ευνοήσει άλλους πολιτικούς χώρους», είπε ο Στέλιος Πέτσας

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Πέτσας δεν βλέπει τρίτες κάλπες, εκτιμώντας ότι θα υπάρξει κυβέρνηση.

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA ανέφερε ότι κανείς δεν είχε προβλέψει την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ βλέπει ότι υπάρχει ζήτημα αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ευνοήσει άλλους πολιτικούς χώρους.

«Νομίζω το καθοριστικό είναι ο κόσμος που ψήφισε στις 21 Μαΐου να μη θεωρήσουν ότι όλα έχουν κριθεί. Η κάλπη θα ανοίξει το πρωί της 25ης Ιουνίου και θα ξαναγεμίσει το βράδυ», δήλωσε.

«Θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή, να ξαναδούμε αυτά τα ποσοστά να πηγαίνουν στην κάλπη και εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε συντριπτικές αλλαγές στα ποσοστά αυτά, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ζήτημα αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ευνοήσει άλλους πολιτικούς χώρους».

Όπως τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία που θα εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας.

«Θα υπάρχει κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν βλέπω τρίτες κάλπες», σημείωσε.

Παράλληλα, η Ρένα Δούρου τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί να αποτελεί ανάχωμα στις πολιτικές της ΝΔ, με το κόμμα να βρίσκεται σε κλίμα ανασύνταξης, ενώ τόνισε πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής της ηγεσίας, με τον Αλέξη Τσίπρα να εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει θέμα με τον Καστανίδη, πορευόμαστε όλοι μαζί»

Σύμφωνα με τον κο Σπυρόπουλο, η χώρα χρειάζεται μία αντιπολίτευση που με σκληρά και λογικά επιχειρήματα θα μπορέσει να θέσει μία εναλλακτική πρόταση πάνω σε έναν προοδευτικό λόγο.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφέρθηκε και στο σχόλιο του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Χάρη Καστανίδη, ο οποίος χαρακτήρισε ως «προσωπική προσβολή» την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να καταλάβει την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

«Δεν υπάρχει θέμα με τον Χάρη Καστανίδη. Πορευόμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη για τη δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ», σχολίασε ο γραμματέας του κόμματος.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024