
Αγωνία για 13χρονη που εξαφανίστηκε στη Δάφνη
Η Τζαφέρ Χατίς εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 13χρονης Τζαφέρ Χατίς, συριακής καταγωγής, από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων στη Δάφνη.
Το 13χρονο κορίτσι εξαφανίστηκε στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Τζαφέρ (επ.) Χατίς (ον.) έχει ύψος 1.55 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες και ανοιχτά καστανά μάτια.
Φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκή μπλούζα με στάμπα.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Σε δύο δασικές πυρκαγιές στη Γαλλία επιχείρησε η ελληνική ομάδα δασοπυρόσβεσης
- Η UEFA απορρίπτει τον «νόμο Βινίσιους» – Δεν θα εφαρμοστεί στο Champions League
- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο – «Γουρούνα» συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο – Διασωληνωμένος νεαρός τουρίστας
- Η Ταϊβάν διεξήγαγε ασκήσεις ετοιμότητας για το απόλυτο εφιαλτικό σενάριο με εισβολή από την Κίνα
- Η Γροιλανδία δεν θα πουληθεί ποτέ, τόνισε ο πρωθυπουργός της
- Οι πόλεις που αδειάζουν από κατοίκους και γεμίζουν τουρίστες – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της πίεσης


