Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάνα Μαρίν: Ταξίδι για διασκέδαση και δουλειά στη Νέα Υόρκη μετά το διαζύγιό της

Σάνα Μαρίν: Ταξίδι για διασκέδαση και δουλειά στη Νέα Υόρκη μετά το διαζύγιό της

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας ανακοίνωσε στις 10 Μαΐου πως παίρνει διαζύγιο

Μία νέα αρχή στη ζωή της φαίνεται πως κάνει η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν μετά το διαζύγιό της και την ήττα στις τελευταίες εκλογές της χώρας της.

Η 37χρονη πολιτικός ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της, με τον επί 19 χρόνια σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, στις 10 Μαΐου κάνοντας γνωστό πως είναι μία απόφαση κοινή και πως «παραμένουμε καλύτεροι φίλοι και στοργικοί γονείς και θα εξακολουθήσουμε να περνάμε χρόνο ως οικογένεια. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο».

Επιπλέον, η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο έχασε τις εκλογές ενώ ανακοίνωσε πως πρόκειται να παραιτηθεί και από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών τον Σεπτέμβριο.

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και με το lifestyle της, είτε αυτό αφορά το ακριβό πρωινό της, είτε τα ξέφρενα πάρτι στα οποία αγαπά να παρευρίσκεται.

Σε ό,τι αφορά τα τελευταία είχε κυκλοφορήσει ένα σχετικό βίντεο που την έδειχνε να χορεύει και να έχει ένα τρυφερό τετ α τερ με γνωστό καλλιτέχνη.

Η Σάνα Μαρίν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αναστατωμένη «που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα, που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω -έστω και με άγριο τρόπο-, χορεύοντας και τραγουδώντας». Μάλιστα, έκανε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, το οποίο βγήκε αρνητικό. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και η ίδια είχε πιει μόνο αλκοόλ.

Τα βίντεο δίχασαν τον κόσμο, με αποτέλεσμα να ξεσπά ένα κύμα αλληλεγγύης προς το πρόσωπο της Σάνα Μαρίν, η οποία διασκέδαζε όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι.

Η ίδια υπεραμύνθηκε της επιθυμίας της για χαρά και ζωή, όταν κατά τη διάρκεια εκδήλωσής του κόμματός της με τρεμάμενη φωνή είπε: «Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση, εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών».

Μετά τον χωρισμό της, η Σάνα Μαρίν βρέθηκε στη Νέα Υόρκη συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Μάλιστα ανακηρύχθηκε επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της πόλης.

Αναγνώστης του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Seiska, που δήλωσε ότι ήταν στην ίδια πτήση με την Μαρίν, υποστήριξε ότι έδειχνε να διασκεδάζει με την σύμβουλό της, γελώντας δυνατά, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες την κοιτούσαν.

Φωτογραφίες από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη πόσταρε η σύμβουλός της, γράφοντας «αξέχαστες στιγμές».

Επόμενος προορισμός για την Σάνα Μαρίν η Πορτογαλία, όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας Αντόνιο Κόστα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024