Ληστεία σε σπίτι υπό την απειλή σφυριού και ψαλιδιού στη Νέα Ιωνία – Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα
Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ακόμη
Εισβολή ληστών σημειώθηκε, αργά χθες το βράδυ, Τρίτη 23 Μαϊου, σε διαμέρισμα, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, όπου διαμένουν 85χρονος και 54χρονη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Σικελιανού, και με την απειλή σφυριού και ψαλιδιού ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και την γυναίκα.
Στη συνέχεια, αφού τους απείλησαν ότι θα τους σκοτώσουν, ερεύνησαν όλο το σπίτι, ενώ μόλις βρήκαν χρήματα και κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή.
Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442