
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μεγάλο κόμμα μου έκανε πρόταση να κατέβω υποψήφια – Μου έλεγαν «δεν χρειάζονται γνώσεις»
Δείτε όσα αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο
Συνέντευξη στην στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε για να κατέβει στην πολιτική από πολύ μεγάλο κόμμα.
«Δέχτηκα πρόταση και από μεγάλο κόμμα για να κατέβω υποψήφια, ακόμα και για Ευρωβουλευτής. Μετά έρχονται και μου λένε ‘δεν χρειάζονται γνώσεις, χρειάζεσαι ενσυναίσθηση’, όμως εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε μια τέτοια θέση. Δεν μπορώ να πάρω στον λαιμό μου τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να πάω να μπλεχτώ σε νέα χωράφια» αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις»
Για τη φιλία της με την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Εγώ αυτό το διάστημα τρέχω ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει το παιδί, έκανε μετακόμιση. Όπως είχε πει και ο Ηράκλειτος, έτσι νομίζω: ‘Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται’. Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο και έχω αρχίσει και κουράζομαι» απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Οι προετοιμασίες για τον γάμο της
«Δεν θέλω να ξανασυζητήσω για τον γάμο μου. Είναι όλα καλά, θα το μάθετε όλοι, αλλά θα το μάθετε αφού γίνει! Μου είπε την ημερομηνία, μέχρι να με βάλει μέσα (στην εκκλησία) δεν λέω τίποτα» είπε στην κάμερα του Alpha η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Δείτε το βίντεο
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών
- Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27



