Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρεμλίνο: Ενεργοί οι Ουκρανοί μαχητές στη ρωσική περιοχή Μπέλγκοροντ

Κρεμλίνο: Ενεργοί οι Ουκρανοί μαχητές στη ρωσική περιοχή Μπέλγκοροντ

Το Κίεβο έχει δηλώσει ότι παρακολουθεί στενά στην κατάσταση στο Μπέλγκοροντ

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι «Ουκρανοί μαχητές» συνεχίζουν να είναι ενεργοί στην περιοχή Μπέλγκοροντ στα ρωσικά σύνορα, μία ημέρα αφού οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν αντιτρομοκρατική επιχείρηση εκεί για να απωθήσουν ομάδα σαμποτέρ, όπως τη χαρακτήρισαν, από την Ουκρανία.

Σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η στρατιωτική εκστρατεία της Ρωσίας στην Ουκρανία ξεκίνησε για να αποτραπούν τέτοιες επιδρομές και ότι χρειάζονται περισσότερες προσπάθειες από τη ρωσική πλευρά για να αποτραπούν τέτοια περιστατικά. Το Κίεβο έχει δηλώσει ότι παρακολουθεί στενά στην κατάσταση στο Μπέλγκοροντ και «δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

«Οι Ουκρανοί μαχητές συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους εναντίον της χώρας μας»

«Αυτό που συνέβη χθες προκαλεί βαθιά ανησυχία και δείχνει άλλη μία φορά ότι οι Οη προμήθεια σύγχρονων μαχητικών F-16 από την Ουκρανία συνοδεύεται από «ξεκάθαρους κινδύνους»υκρανοί μαχητές συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους εναντίον της χώρας μας. Αυτό απαιτεί από την πλευρά μας περισσότερες προσπάθειες, οι προσπάθειες αυτές συνεχίζουν να γίνονται και η ειδική στρατιωτική επιχείρηση (στην Ουκρανία) συνεχίζεται για να μην συμβεί αυτό», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Το Κρεμλίνο δήλωσε επίσης ότι περαιτέρω δεσμεύσεις για στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία από τις δυτικές χώρες δεν θα αλλάξουν την κατάσταση στο μέτωπο. Ο Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η προμήθεια σύγχρονων μαχητικών F-16 από την Ουκρανία συνοδεύεται από «ξεκάθαρους κινδύνους».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024