Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Οι επαφές για μεταγραφές και το «όχι» για Μαζικού

Άρης: Οι επαφές για μεταγραφές και το «όχι» για Μαζικού

Ο Παλίκουτσα συναντήθηκε με τον Τερζή και τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές, ενώ απορρίφθηκε πρόταση από τη Σερβέτ για τον νεαρό αμυντικό.

Το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Άρη αλλά και των αποδεσμεύσεων, ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης ανάμεσα στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα και τον Τόλη Τερζή. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε τον προπονητή ότι οι επαφές με αρκετούς  ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανόν να γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.
Ακόμα, οι δυο άντρες αναφέρθηκαν και στις συζητήσεις που θα γίνουν με παίκτες που δεν υπολογίζονται, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαια τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Σερβέτ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μαζικού, την οποία απέρριψε ο Παλίκουτσα.
Ακόμα, επί τάπητος τέθηκε και το θέμα της προετοιμασίας. Το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου θα γίνει στο Ισραήλ, ενώ το δεύτερο στη Βουλγαρία, τον Ιούλιο. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν και φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τη Μπότεφ, στη μνήμη του Τόσκο. Ακόμα δυο φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν με αντιπάλους ομάδες του εξωτερικού στο Κλεάνθης Βικελίδης, πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.
Τέλος, σε ότι αφορά τον Πάλμα, από την ΠΑΕ Άρης προκύπτει ότι εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρέιντζερς αλλά και από άλλες ομάδες. Θα παραχωρηθεί, όμως, μόνο αν η πρόταση που θα έρθει ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις της ΠΑΕ Άρης.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024