Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική νοσηλεύεται το αγοράκι μόλις 1,5 έτους, που έπεσεαπό μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο ΖευγολατιόΚορινθίας.
Σύμφωνα με το Star, το μωρό ήταν μαζί με τη γιαγιά του και μέσα σε ένα λεπτό που «πήρε τα μάτια της» από πάνω του, πέρασε ανάμεσα στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε στο κενό.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και βρέθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι. Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Παίδων, η οποία έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αναισθησιολόγου.
Το παιδί είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πνευμοθώρακα.
Τα πρώτα 24ωρα μετά από τέτοια ατυχήματα είναι πάντα κρίσιμα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας