Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Victor Vernicos: Τι είπε για την συμμετοχή του στη Eurovision - Το σχόλιό του για την Κύπρο

Victor Vernicos: Τι είπε για την συμμετοχή του στη Eurovision – Το σχόλιό του για την Κύπρο

Ποια χώρα θα ήθελε να σηκώσει το τρόπαιο;

Για την εμπειρία του στη Eurovision μίλησε στο «Πάμε Δανάη» ο Victor Vernicos.

O εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού αναφέρθηκε στις γνωριμίες που έκανε στο Λίβερπουλ, τόνισε ότι θα έδινε δύο πόντους στην συμμετοχή της Κύπρου και 12 στην Πορτογαλία και απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή του.

«Πέρασα κοροναϊό μετά τη Eurovision. Το πέρασα σχετικά εύκολα. Είχα πυρετό αλλά δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

«Νιώθω ότι είμαι ακόμα στο Λίβερπουλ. Μιλάω με πολλούς καλλιτέχνες που γνώρισα στη Eurovision. Εκεί κάνεις πολλούς φίλους και κοινωνικοποιήσαι», σημείωσε για την εμπειρία του.

Για τους δύο βαθμούς που θα έδινε στην Κύπρο, ξεκαθάρισε: «Το βλέπω εντελώς μουσικά. Ήμουν μέσα στο στάδιο και είδα όλα τα τραγούδια. Οπότε στην Κύπρο θα έδινα δύο βαθμούς. Με τον εκπρόσωπο της, τον Andrew Lambrou, ήρθαμε κοντά. Είναι πολύ καλο παιδί, τον αγαπάω. Είναι φανταστικός. Πιστεύω θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά».

Σε ερώτηση για το ποια χώρα θα ήθελε να σηκώσει το τρόπαιο, απάντησε: « Η Φινλανδία ξεσήκωσε το στάδιο. Το 12άρι μου όμως πάει στην Πορτογαλία. Η ενέργειά της ήταν πολύ ωραία. Η Αρμενία ήταν επίσης πολύ ψηλά για εμένα».

«Δεν ξέρω, δεν νομίζω ότι είχα χειρότερη στιγμή. Ίσως να ήταν όταν κατεβήκαμε από τη στιγμή, πήγαμε στα καμαρίνια και έπρεπε να βγάλω το κοστούμι μου. Η καλύτερη στιγμή ήταν λίγο πριν ανέβω στη σκηνή», αποκάλυψε στη συνέχεια ο νεαρός καλλιτέχνης.

Για το αν είδε τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για εκείνον, σημείωσε ότι «κάποια δεν μπορείς να τα αποφύγεις». «Με έκαναν tag και μου έρχονταν ειδοποιήσεις. Δεν είναι ότι μπήκα να τα διαβάσω και να τα ψάξω», εξήγησε. «Εγώ βγήκα στη σκηνή και τα έδωσα όλα αλλά θα μπορούσα να είχα πάει καλύτερα», πρόσθεσε.

Κάνοντας την αυτοκριτική του, σημείωσε: «Δεν πήγε καλά το δεύτερο κουπλέ, δεν ήταν καλές οι εκφράσεις μου. Σε κάθε πρόβα εξελισσόμουν και αν περνούσαμε στον τελικό το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».

«Αν ξαναπήγαινα δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα έπρεπε ό,ως να είμαι σίγουρος ότι θα αποδώσω», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω όσα είπε

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024