Ένας διορισμένος από τη Ρωσία αξιωματούχος στην περιφέρεια της Ζαπορίζια στη νότια Ουκρανία δήλωσε σήμερα ότι το Κίεβο έπληξε το λιμάνι Μπερντιάνσκ που ελέγχεται από τη Ρωσία με πυραύλους κρουζ Storm Shadow που προμήθευσε η Βρετανία.
Σε δήλωσή του στο Telegram, ο Βλαντίμιρ Ρογκόφ είπε ότι επτά πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στην πόλη, τέσσερις εκ των οποίων ήταν πύραυλοι Storm Shadow. Διευκρίνισε ότι έξι από τους πυραύλους αναχαιτίστηκαν και ο ένας έπεσε στην άκρη της πόλης, αλλά δεν προκάλεσε θύματα. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τον ισχυρισμό του.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Βρετανία έγινε η πρώτη χώρα που δήλωσε ότι προμήθευσε την Ουκρανία με πυραύλους κρουζ μεγάλου βεληνεκούς.
Ρώσοι αξιωματούχοι λένε ότι οι πύραυλοι έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί για να χτυπήσουν την πόλη Λουχάνσκ που ελέγχεται από τη Ρωσία.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας