
ΠΑΣΟΚ: «Ανεβάσαμε τα ποσοστά μας κατά 40%», αν επιβεβαιωθεί το exit poll
Να σημειωθεί πως αν επιβεβαιωθεί σε χαμηλά ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε το κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ προς τους προοδευτικούς πολίτες θα είναι ευθύ.
«Εφόσον επιβεβαιωθούν τα ποσοστά του exit poll, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανεβάζει τα ποσοστά του κατά 40%, αυξάνοντας τις δυνάμεις του», σχολιάζει η Χαριλάου Τρικούπη τα πρώτα αποτελέσματα του κοινού exit poll για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Όπως σημειώνει, «κεντρική στόχευση είναι να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ ως πρωταγωνιστικός πόλος και αυτό υπηρετείται από τα ποσοστά».
«Χρυσός χορηγός της ΝΔ ο Τσίπρας»
Παράλληλα, να σημειωθεί πως αν επιβεβαιωθεί σε χαμηλά ποσοστά η εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, τότε το κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ προς τους προοδευτικούς πολίτες θα είναι ευθύ.
«Χρειάζεται προοδευτική εναλλακτική, που μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προσωποποιήσει», τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.
Και επαναλαμβάνει αυτό που έλεγε σε όλες τις προεκλογικές του ομιλίες ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, πως «ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε χρυσός χορηγός της ΝΔ», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «όλα πέρασαν και ‘δεν ακούμπησαν’ επειδή ηταν αυτός αντίπαλος της κυβέρνησης».
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- Σακελλαρίδης για Γεωργιάδη: Για να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση, πρέπει να έχει «σπονδυλική στήλη»