Τροχαίο με ένα νεκρό και μία τραυματία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα.
Το τροχαίο σημειώθηκε σύμφωνα με το larissanet.gr, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου ηλικίας περίπου 60 ετών έχασε τον έλεγχο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα «καρφώθηκε» το όχημα σε οικόπεδο με γεωργικά μηχανήματα.
Η γυναίκα του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).