
Εκλογές 2023: Exit poll σε… φούρνο στην Κοζάνη – «Ό,τι έβγαλι το κτι»
Το exit poll είναι ένα κουτί μέσα στον φούρνο και όσοι επιθυμούν, μπορούν ανώνυμα να δηλώσουν τι ψήφισαν.
Το δικό του exit poll για τις εκλογές διοργανώνει ένας… φούρνος στην Κοζάνη, και όπως λέει ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου τα αποτελέσματά του έχουν μικρή απόκλιση από τα αποτελέσματα των εκλογών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πρόκειται για ένα exit poll που γίνεται εδώ και 20 χρόνια στο φούρνο της Κοζάνης και μάλιστα οι γείτονες έχουν βαφτίσει το άτυπο exit poll «ό,τι έβγαλι του κτί».
Ψωμί μετά ψήφου
Στην πραγματικότητα το exit poll είναι ένα κουτί μέσα στον φούρνο και όσοι επιθυμούν, μπορούν ανώνυμα να δηλώσουν τι ψήφισαν.
Σημειώνεται ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν για αυτή την διαδικασία και έρχονται στον φούρνο του κ. Σιδέρη όχι μόνο για να αγοράσουν ψωμί, αλλά και για να συμμετάσχουν στο «γκάλοπ» που γίνεται εδώ και 20 χρόνια.
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)



