Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου στο in: «Δεν περιμένω δώρο, αλλά να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»

Παπανικολάου στο in: «Δεν περιμένω δώρο, αλλά να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»

«Το να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι τεράστια τιμή από μόνο του» σημειώνει ο Κώστας Παπανικολάου.

Στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο 7ο final four της καριέρας του ο Κώστας Παπανικολάου θα μπει στο παρκέ ως αρχηγός του Ολυμπιακού και αυτό όπως τονίζει μιλώντας στο in είναι από μόνο του μια μεγάλη τιμή.

Όμως την ημέρα του τελικού είναι και η γιορτή του (όπως και του Κώστα Σλούκα) αν και όπως μας λέει: «Δεν περιμένω κανένα δώρο από τους συμπαίκτες μου».

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι να μπούμε δυναμικά και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητές μας για το τροπαιο. Ώστε να κάνουμε υπερήφανο όλο αυτόν τον κόσμο που κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για να είναι κοντά μας. Αλλά και για να ανταμείψουμε και τους κόπους όλης της χρονιάς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο να κερδίσουμε το τρόπαιο αλλά να είμαστε μαχητικοί και να διεκδικήσουμε ως το φινάλε τις όποιες πιθανότητες μας» υποστηρίζει ο αρχηγός του Ολυμπιακού και μιλάει για αυτό τον «τίτλο».

«Το να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι τεράστια τιμή από μόνο του. Από εκεί και πέρα δεν θα με πείραζε να μην παίξω ή να μην βάλω ούτε ένα πόντο και να κερδίσει η ομάδα. Είναι μια συλλογική προσπάθεια όλα τα παιδιά πάλεψαν πολύ για να είμαστε εδώ και κανείς δεν αξίζει παραπάνω ή λιγότερα εύσημα» συμπληρώνει ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Η Ρεάλ έχει δείξει χαρακτήρα και αυτό ο Κώστας Παπανικολάου το παραδέχεται: «Είναι ένα ιστορικό κλαμπ με παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι αυτά τα παιχνίδια με πάρα πολύ εμπειρία και δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Όμως είναι ο τελικός και οφείλουμε να μπούμε σε αυτόν όσο πιο έτοιμοι μπορούμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024