Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές 2023: Η χαλαρή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους

Εκλογές 2023: Η χαλαρή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους, έγινε νωρίς για μπραντς και όχι για τα παραδοσιακά ούζα και μεζεδάκια καθώς ο ίδιος έχει αγώνα με την ομάδα ποδοσφαίρου του κολεγίου.

Ευδιάθετος και με χαλαρή διάθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με δημοσιογράφους για καφέ και χαλαρή κουβέντα σε ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα δεν κάνουμε καμία πολιτική συζήτηση» ξεκαθάρισε με το καλημέρα αν και τελικά δεν το… γλίτωσε! Η κουβέντα άρχισε πάντως με μπάσκετ και ποδόσφαιρο. «Το δύσκολο ματς ήταν ο ημιτελικός. Τώρα το έχει» εκτίμησε για τον Ολυμπιακό. Και τόνισε ότι θα δει τον τελικό! Μάλιστα εξέφρασε την περιέργειά του, για το πόσοι «φίλοι της ΝΔ» θα ψηφίσουν από το Κάουνας.

Η χαλαρή συνάντηση για μπραντς

Η συνάντηση έγινε νωρίς για μπραντς και όχι για τα παραδοσιακά ούζα και μεζεδάκια καθώς ο ίδιος έχει αγώνα με την ομάδα ποδοσφαίρου του κολεγίου. Ο Μητσοτάκης παίζει δεξί χαφ «και όχι στον… πάγκο, κανονικά μέσα στο γήπεδο». Κοινώς η θέση του στο ποδόσφαιρο είναι… κεντροδεξιά!

«Όταν ο προπονητής με βγάζει κινδυνεύει η θέση του» είπε αστειευόμενος. Ενδιαφέρθηκε πάντως να ενημερωθεί για το πόσο παίζουν οι στοιχηματικές και ειδικά για την Α΄Αθηνών. Όταν η κουβέντα ήρθε στη χθεσινοβραδινή λήξη της προεκλογικής εκστρατείας στο Θησείο (όπως και το 2019) ο ίδιος μίλησε για την ανάγκη όλων να έχουν τα δικά τους… γούρια. «Τα γούρια κάνουν τα αβέβαια να γίνονται λίγο πιο προβλέψιμα».

Ο Μητσοτάκης ξεχώρισε από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις – και πέρα από εκείνες της ΝΔ και ειδικά αυτή του Θησείου – την οργάνωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα. «Πολύ καλή σκηνοθεσία» σχολίασε δίνοντας τα εύσημα στον Περισσό.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024