
Εκλογές 2023: Στη Ροδιά σε χαλαρή έξοδο με δημοσιογράφους ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αντάλλαξε απόψεις με τους υποψήφιους βουλευτές, τα στελέχη και τους δημοσιογράφους.
Αισιόδοξος για την πορεία του κινήματος στις εκλογές εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο ευχαριστήριο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους, με τη λήξη της προεκλογικής εκστρατείας.
Τόσο ο πρόεδρος του Κινήματος όσο και στελέχη του και φίλοι μοιράστηκαν στιγμές χαλάρωσης μεταξύ τους αλλά και με δημοσιογράφους ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.
Στην ταβέρνα Ρέμβη στην περιοχή της Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου, λίγες ώρες μετά τη λήξη της προεκλογικής περιόδου ο Νίκος Ανδρουλάκης, χαλάρωσε με ένα κρασί κι ένα μεζέ.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αντάλλαξε απόψεις με τους υποψήφιους βουλευτές, τα στελέχη και τους δημοσιογράφους, ενώ στην παρέα βρέθηκαν και οι γονείς του.
Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

- «Λουκέτο» στη βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη – Απώλεια 700.000 επιβατικών θέσεων
- Το μήνυμα του Ροντινέι στον Τσικίνιο: «Είσαι μια μηχανή, σε αγαπώ» (pic)
- Μοναχική φέτος η «Ημέρα της Νίκης»: Ποιοι θα παρευρεθούν στην παρέλαση του Πούτιν στη Μόσχα και ποιοι όχι;
- Το μωρό σου ανακαλύπτει τον κόσμο και εσύ τον μαθαίνεις από την αρχή, μέσα από τα μάτια του
- Αρκουδάκι σκοτώθηκε από αυτοκίνητο σε κάθετο της Εγνατίας Οδού
- Ρωσία: Ο Πούτιν είναι έτοιμος για διάλογο με την ΕΕ, αλλά δεν θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία

