
Καιρός: Ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν με βροχές και καταιγίδες
Άστατος θα είναι ο καιρός την Κυριακή.
Κάτω από βροχοπτώσεις -που σε αρκετές περιοχές θα μετατραπούν σε καταιγίδες- θα πραγματοποιηθούν οι βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.
Ειδικότερα, οι βροχές που αναμένονται στην ηπειρωτική χώρα, θα είναι διάσπαρτες και γενικά μικρής έντασης. Θα ξεκινήσουν αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια, και από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα επηρεάσουν και τη βόρεια Ελλάδα.
Μόνο στα δυτικά και νότια της Πελοποννήσου προς το μεσημέρι θα δυναμώσουν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Μπόρες προβλέπονται τις θερμές ώρες της ημέρας, στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Στο Αιγαίο οι βροχοπτώσεις θα είναι γενικά ήπιες, ωστόσο το βράδυ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα εκδηλωθούν καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στις περισσότερες περιοχές και θα φτάσει σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Θα πλησιάσει το θερμόμετρο τους 21-23 βαθμούς κατά μέσο όρο στα ηπειρωτικά, και τους 22-25 στα νησιά του Αιγαίου.
Στην Αττική θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά, με ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί, ενώ άστατος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη.
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο

