
Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα…»
Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε πίσω με 12 πόντους (29-41) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά όπως ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου, δεν… αγχώθηκε.
Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό με την Μονακό αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου στις δηλώσεις που έκανε μετά τη σπουδαία νίκη των Πειραιωτών και την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Euroleague που διεξάγεται στο Κάουνας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο πρώτο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι ήταν νευρικοί και αντιμετώπισαν προβλήματα στην άμυνα, αλλά στο δεύτερο οι Πειραιώτες βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους, είχαν καθαρό μυαλό και έφτασαν σε μια σπουδαία πρόκριση.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα, δεχτήκαμε 41π. Στο β’ μέρος δεχτήκαμε 21π. και ανοίξαμε το μομέντουμ. Βρήκαμε καθαρό μυαλό και όλα ήρθαν προς το μέρος μας. Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα.
Δεν παίζαμε καν κοντά σε αυτό που μπορούσαμε να παίξουμε. Με ανησυχούσε αν θα καταφέρουμε να το βγάλουμε στο παρκέ. Δείξαμε θέληση και κουράγιο. Θα σας δούμε την Κυριακή. Εύχομαι να πάρουμε την κούπα και το εύχομαι για όλα τα παιδιά».
- Η πρώτη αντίδραση του Τσάνινγκ Τέιτουμ στον αρραβώνα της πρώην του Ζόι Κράβιτζ
- Συμβαίνει και στους καλύτερους: Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ του Νόιερ στο Παρί – Μπάγερν (vid)
- Εργατικό ατύχημα στην Κάλυμνο: Εργαζόμενη ακρωτηριάστηκε σε σούπερ μάρκετ
- Κοινωνικός τουρισμός – Νέα παράταση έως 3 Μαΐου
- «Ντου» των οπαδών της Σάντος σε Αράο: «Τραγικός, δεν γίνεται να συνεχίσει να παίζει» (vid)
- Εργατικά δυστυχήματα: Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας το 2025 – 8 αυτοκτονίες, 22 θάνατοι από θερμική καταπόνηση






