Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο διοικητικό συμβούλιο στο PhRMA Innovation Forum

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο PhRMA Innovation Forum

Τέσσερα καινούρια πρόσωπα εξέλεξε στη διοίκηση η γενική συνέλευση του PhRMA Innovation Forum

Νέα πρόεδρος στο καινούργιο Δ.Σ. του PhRMA Innovation Forum (PIF) Greece που αναδείχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των μελών του, εξελέγη η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AbbVie Pharmaceuticals Λαμπρίνας Μπαρμπετάκη.

Αντιπρόεδρος του ΔΣ εκλέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας, Christian Rodseth, Γενικός Γραμματέας ο Γενικός Διευθυντής της Gilead Sciences Σάββας Χαραλαμπίδης και Ταμίας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Roche Hellas Ezat Azem.

Η απερχόμενη πρόεδρος του PIF και Διευθύνουσα Σύμβουλος της MSD για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Agata Jakoncic, παραμένει στο Δ.Σ. ως μέλος, όπως και η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος AstraZeneca Ελλάδος και Κύπρου Έλενα Χουλιάρα, ενώ στα μέλη του Δ.Σ. εντάχθηκε και η νέα  Γενική Διευθύντρια της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου και της Μονάδας Ειδικής Φροντίδας για την Ελλάδα και την Κύπρο, Υβόνη Παπαστελάτου.

Στο πρώτο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία συμμετείχαν και οι 26 εταιρείες – μέλη  του PhRMA Innovation Forum Greece, παρουσιάστηκε ο απολογισμός του έργου του απερχόμενου ΔΣ κατά την προηγούμενη τριετία. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία από την οποία και προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είναι ανανεωμένο με τέσσερα καινούργια πρόσωπα, ενώ 3 μέλη συνεχίζουν από την προηγούμενη διοίκηση.

Η γενική διευθύντρια του PIF Μαριάντζελα Οικονομοπούλου καλωσόρισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του και στη διαρκή επιδίωξη του σταθερού στόχου για ταχύτερη και ευρύτερη πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες στην Ελλάδα.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024