Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Στηβ Κακέτση

Το αντίο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Στηβ Κακέτση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πει το δικό της αντίο στον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση, που έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια.

«Θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο που έχει τύχει και τον έχω γνωρίσει. Αναφέρομαι στον Στην Κακέτση. Στα χρόνια του Alter μου είχε δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις που έχουν συζητηθεί. Αυτό που ξέραμε πάντα, όσοι τον γνωρίζαμε προσωπικά, είναι ότι ήταν ένας άνθρωπος που μιλούσε επί παντός επιστητού χωρίς φόβο και πάθος. Μιλούσε ανοιχτά για το lifestyle, την πολιτική επικαιρότητα, το επιχειρείν. Και μιλούσε πολύ ανοιχτά. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκαναν έναν γιο και στη συνέχεια έφτιαξε ξανά την ζωή του.

Η κάτω βόλτα για την ψυχολογία του Στηβ άρχισε πριν από κάποια χρόνια με την κρίση και τα μνημόνια που τα μαγαζιά του δεν πήγαιναν καλά. Όταν έκλεισε και το Kitchen Bar, το θρυλικό του μαγαζί στα νότια προάστια, αυτό δεν το άντεξε. Γιατί ο Στηβ είχε μάθει να είναι πάντα στα πράγματα, να λύνει και να δένει. Και όλη αυτή η ιστορία του κόστισε. Και ξέρετε πολύ καλά, πως όταν οι άνθρωποι έχουν μάθει να είναι επιτυχημένοι σε έναν τομέα, μετά όλη αυτή τη στενοχώρια τη σωματοποιούν. Έδωσε μία δύσκολη μάχη και δεν τα κατάφερε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα μας λείψει ο δυναμισμός σου»

«Χθες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Αρκετά νέος και δεδομένου ότι ήταν ένας πολύ δυναμικός, ακμαίος άνθρωπος με διαύγεια πνεύματος… Καλό ταξίδι Στηβ, θα μας λείψει αυτός ο δυναμισμός σου, το ταπεραμέντο σου, ο τρόπος που σχολίαζες τα κακώς κείμενα, οι ατάκες που έδινες… Δεν στρογγύλευε, εκστόμιζε άφιλτρες κουβέντες και έτσι έμενε στο μυαλό του άλλου» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024