Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτα πράγματα με μοντέλο του Onlyfans - Την απειλούν ότι θα την απολύσουν αν...

Απίστευτα πράγματα με μοντέλο του Onlyfans – Την απειλούν ότι θα την απολύσουν αν…

Τι συνέβη;

Τον κίνδυνο να χάσει τη δουλειά της αντιμετωπίζει μια δασκάλα στον Καναδά, καθώς το σχολείο που εργάζεται της ζήτησε να καταργήσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Η Kristin MacDonald, μια σχολική βοηθός διδασκαλίας στη Βρετανική Κολούμπια, βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη σχολική επιτροπή αφού της ζητήθηκε να καταργήσει τον λογαριασμό της «Ava James the Dommy Mommy» στον ιστότοπο που απευθύνεται σε ενήλικες.

Η MacDonald προσπαθεί να κρατήσει τον λογαριασμό μακριά από τη δουλειά της στην εκπαίδευση και δεν έχει αποκαλύψει ποτέ το πραγματικό της όνομα. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα έγινε μια καταγγελία για το περιεχόμενό της και τώρα θα πρέπει να επιλέξει είτε την διατήρηση του λογαριασμού της στο OnlyFans είτε την εργασία της στην εκπαίδευση.

Η δασκάλα ζει στο Βανκούβερ, μία από τις πιο ακριβές πόλεις στον Καναδά και όπως λέει δεν θα μπορούσε να καλύψει τους λογαριασμούς της αν χάσει τον λογαριασμό της στο OnlyFans, που της αποφέρει ένα έξτρα εισόδημα.

Μιλώντας στο Global News τόνισε: «Δεν παίρνω μισθό που μου επιτρέπει να ζω άνετα και κατοικώ σε ένα από τα πιο ακριβά μέρη στον Καναδά. Αγαπώ τη δουλειά μου. Μου αρέσει να συνδέομαι με μαθητές. Νομίζω ότι είμαι καλή στη δουλειά μου».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο μαζί. Δεν κάνω κακό σε κανέναν. Δεν είναι παράνομο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024