Στον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε ο Στάθης Σχίζας, σχολιάζοντας και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μετά τον χωρισμό τους.

«Είμαι μια χαρά, όλα καλά, τέλεια κι η ζωή προχωράει. Είμαι εδώ για την προπονησούλα μου. Έχω κρατήσει τα τυπικά με την Αλεξάνδρα. Ήμασταν τόσο διάστημα μαζί. Τι κάνεις, καλά είσαι, καλά είμαι; Αυτό. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά λόγω του ότι απασχολούσαμε στην τηλεόραση, εγώ λόγω του παιχνιδιού κι η Αλεξάνδρα. Απλά ανακυκλώθηκε λίγο παραπάνω, νομίζω ότι έσβησε αυτό και προχωρά ο καθένας την ζωή του. Εμένα με νοιάζει να είναι καλά, να είμαι καλά, κι όλα καλά», σημείωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μετά και τις δηλώσεις από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε πως «μόνο ο Θεός ξέρει, εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο».

«Κάποια πήρε, κάποια έμειναν»

Όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα, ο Στάθης Σχίζας το βρίσκει πλέον λίγο άδειο. «Το σπίτι είναι όπως ήταν. Λίγο άδειο αλλά εντάξει όλα μια χαρά. Πράγματά της δεν έχω κρατήσει. Τι να τα κάνω, να τα φορώ;» σχολίασε χαμογελώντας. «Κάποια πήρε, κάποια έμειναν. Να κάνουμε και κάποια ανανέωση» συνέχισε ο Στάθης Σχίζας.

Σε ό,τι αφορά το αν θα τον δούμε σε κάτι νέο τηλεοπτικά, ο Στάθης Σχίζας απέφυγε με τον τρόπο του να απαντήσει.