
Εντοπίστηκε και δεύτερο νεκρό δελφίνι σε ακτή του βορείου Αιγαίου
Και το δεύτερο θηλαστικό φέρει σημάδια ηθελημένης θανάτωσης
Ακόμη ένα δελφίνι βρέθηκε νεκρό σε ακτή στο βόρειο Αιγαίο, λίγες ημέρες μετά την εύρεση ενός ακόμη σε παραλία της Σάμου.
Την είδηση και για τα δύο θηλαστικά την έκανε γνωστή η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρχιπέλαγος» μέσω ανακοίνωσής της.
Στη σημερινή ανάρτηση της οργάνωσης αναφέρεται πως βρέθηκε και δεύτερο δελφίνι νεκρό στην ίδια περιοχή όπου τις προηγούμενες ημέρες κατέληξε το πρώτο δελφίνι. Και αυτό το δελφίνι φέρει εμφανή σημάδια ηθελημένης θανάτωσης.
Σε ό,τι αφορά το πρώτο δελφίνι, η οργάνωση είχε αναφέρει πως το θηλαστικό είχε εντοπιστεί με κομμένη ουρά και σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο σε όλο του το σώμα, γεγονός που αποδεικνύει την ηθελημένη θανάτωση του.
- Δίκη για τον θάνατο του μικρού Άγγελου: Αποδοκιμασίες και οργή έξω από τα δικαστήρια – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις γιατρών
- Όσμαν: «Είμαστε έτοιμοι για το game 5 μιας μυθικής σειράς»
- Πολιτική κρίση στη Βρετανία: Μπαράζ παραιτήσεων υφυπουργών της κυβέρνησης Στάρμερ
- Τι γύρευε ένας πίνακας του Κράναχ στο σπίτι του Χίτλερ στο Μόναχο;
- Επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Δύο τραυματίες
- Εκτός Εθνικής Ισπανίας ο Καρβαχάλ

