
Φρέντι Μπελέρης: Στην Αλβανία με εντολή Δένδια ο γγ του ΥΠΕΞ
Θα εξετασθούν οι επόμενες ενέργειες χειρισμού της υπόθεσης.
Στην Αλβανία με εντολή Δένδια μεταβαίνει σήμερα ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος, με φόντο τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημάρχου Χιμάρας, Διονύση- Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.
Θα συναντηθεί με Μπελέρη και θα εξεταστούν οι επόμενες ενέργειες
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο κ. Λαλάκος, θα συναντηθεί με τους κυρίους Μπελέρη και Κοκαβέση. Θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους και των συνθηκών κρατήσεώς τους, ενώ σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία θα εξετασθούν οι επόμενες ενέργειες χειρισμού της υπόθεσης.
Παράλληλα, σε συνέχεια σχετικών οδηγιών του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, η Πρέσβης της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, έχει ήδη ζητήσει να συναντηθεί με τους ανωτέρω. Η Ελληνίδα Πρέσβης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις οικογένειες και τους δικηγόρους τους.
- «Αχ και να ήξερε ο Πούτιν τι τραβάει ο απλός κόσμος» – Influencers στη Ρωσία «ασκούν κριτική» στην κυβέρνηση
- Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 97-62: Μια καλή… προπόνηση πριν τα play-in για τους «πράσινους»
- Σερ: Ζητά εσπευσμένα την κηδεμονία του γιου της για να τον σώσει – «Τα εκατομμύρια θα τον καταστρέψουν»
- Κεφαλονιά: Ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι στην Μυρτώ ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Πώς περιγράφουν τις κρίσιμες στιγμές
- Αυτή είναι η πρώτη εξάδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague
- Αρπαγή 7χρονου από τον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη – «Πιθανό να κινδυνεύει η ζωή του»

